Henkilösuojainten tarkastuspalvelu

Määräaikaistarkastajien tarkastusoikeudet ja tuotteiden tarkastuspaikat

Määräaikaistarkastajillamme on pätevyys tarkastaa Suomessa myytävät henkilökohtaiset putoamissuojaimet ja köysityöskentelyvälineet, poikkeuksena kelautuvat turvatarraimet.

Määräaikaistarkastajamme voivat tarkastaa ainoastaan Ikar- merkkiset kelautuvat turvatarraimet. Ikar- kelautuvat turvatarraimet tulee tarkastaa toimipisteessämme.

Pelastuslaitteiden osalta meillä on pätevyys tarkastaa Petzl-tuotteista rakennetut pelastuslaitteet.

Tuotteet, joiden määräaikaistarkastamiseen meillä ei ole oikeuksia, toimitamme määräaikaistarkastukseen kyseisen tuotteen valmistajalle tai maahantuojalle. Kyseisten tuotteiden määräaikaistarkastuksista veloitamme valmistajan tai maahantuojan veloittaman tarkastusmaksun + rahtikulut + käsittelykulun 21,00 eur / tuote (alv 0%).

Tarkastuspaikka ja merkinnät

Tarkastus suoritetaan tilaajan osoittamassa paikassa tai Kärnä oy toimitiloissa. Tarkastuksessa tarvitsemme käyttöön sähköä ja hyvin valaistun työpöydän.

Tarkastus merkintä tulee hyväksyttyihin tuotteisiin. Tarkastetusta henkilösuojaimesta kirjaamme Excel muotoisen tarkastuspöytäkirjan. Myös hylätyistä tuotteista tehdään vastaava tarkastuspöytäkirja.

Tuotteen hylkääminen tarkastuksessa

Tarkastuksessa hylätyt tuotteet merkataan hylätyksi. Tilaajalle jää vastuu hylättyjen tuotteiden tuhoamisesta / hävittämisestä (jos asiasta ei toisin sovita).

Tarkastaja ei vastaa hylättyjen tuotteiden mahdollisesta uudelleen käyttöönotosta!

Tarjouspyyntö