Kärnä Oy kouluttaa laajasti eri teollisuuden aloja turvalliseen työskentelyyn putoamisvaarallisissa työskentelyolosuhteissa. Laajalla koulutuskokemuksella voimme tarjota tehokkaita, asiakkaalle räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia mm. verkonrakentamiseen, pylväs- ja mastotyöskentelyyn, pelastusalalle, kaivosteollisuuteen sekä muuhun teollisuuteen. Putoamisvaarallisiin työskentelyolosuhteisiin liittyvät pelastusvalmiudet ovat erikoisalaamme ja koulutamme niitä laajasti.

Koulutuskokonaisuudet toteutetaan loppukäyttäjille sekä teoria että käytännön koulutuksena ja muulle henkilöstölle pääsääntöisesti teoriakoulutuksena.

Valmennamme myös yrityksiä järjestämään asiat turvallisiksi kohteissa, jotta henkilöstön on turvallista toteuttaa työtehtävänsä.

Koulutukset suorittavat alan kärkipään kouluttajat:

Esa Kärnä, IRATA ja SPRAT koulutettu. Laaja yli 15 vuoden koulutuskokemus teollisuudessa. Erikoisalana verkonrakentaminen, pylväs- ja mastotyöskentely sekä näihin liittyvät pelastustoimet.

Ari Piela, IRATA ja SPRAT koulutettu. Pohjoismaiden ensimmäinen korkeimman tason IRATA kouluttaja. Laaja yli 20 vuoden koulutuskokemus. Erikoisalana rope access -työskentely, pelastusala, kattotyöskentely, pelastustekniikat sekä teollisuuden koulutukset hyvin laajasti.